search icon

Любопитно

Бориса Тютюнджиева: В България момичетата са злобни

Бориса Тютюнджиева, определяна като двойничка на Андреа, е новото попълнение в документалното риалити „Нашите момичета: Звезди от кориците”

Бориса Тютюнджиева, определяна като двойничка на Андреа, е новото попълнение в документалното риалити „Нашите момичета: Звезди от кориците”.

Манекенката работи в Милано, но често се връща в България, защото е председател на синдиката на манекенките у нас. Тя ще сподели в предаването в събота, че предпочита Италия, защото там моделките са приятелки, а в България момичетата били злобни и завистливи.

Зрителите ще разберат защо двойничката на Андреа осъжда тукашните манекенки. Според нея те искат да приличат на фолкзвезди и си лягат "актуалните мъже за деня".

Бориса ще сподели, че е изключително ревнива и затова досега е крила приятеля си Свилен от фотообективите. "Русата фурия" ще отправи заплаха към всяко момиче, което дори си помисли да сваля приятеля й. Зрителите ще научат, че Свилен е стресиран от факта, че Бориса е тази, която го е свалила, защото никога не е очаквал, че толкова красиво момиче може да си падне по него.

Златка Димитрова пък ще запознае зрителите с Благой Иванов. Ще станат свидетели и на кръщенето на дъщерята на Биляна Йотовска и на поредния конкурс за красота, на който Елеонора се явява.

Свързани новини