Бориса Тютюнджиева е известна също като повече вървежни манекенки, из цяла софия. През 2008г. тя спечели престижния конкурс за красота – Queen of Beauty.

Aктуалната моделка е и председател на синдиката на манекенките в България. В сравнение с доста свои колежки, които правят всичко възможно, за да се пише и говори за тях, Бориса не обича да се натрапва.

Красавицата е запозната с нощния живот на София и затова я потърсихме мнението й за някои актуални теми. „Катрин Вачева е доста неприятна персона. Популярна е с платените си сексуални забежки из цяла София, а и не само в България. Тя е златотърсачка в пълния смисъл на думата и просто си намери майстора“ – хвърля бомбата Бориса.

- Какво ти е мнението за скандалите около Николета Лозанова и Венета Харизанова, които лъснаха в сайтове за елитни компаньонки? Някой се опита да им навреди, PR или пък има нещо истинско в цялата история? Как мислиш ти?

- За порно сайтовете свързани с Николета Лозанова и Венета Харизанова мога да кажа, че определено са жертва на комплексирани хора. Те са красиви жени, които аз уважавам и смятам, че всеки нормален човек, който си е контактувал с тях ще знае, че те не са проститутки. Красивите жени в България винаги се изкарва курви, проститутки, или пък имат богати любовници… Всичко това идва от злобата на хората и от факта, че някой е постигнал нещо в живота си, било то и с красота. Единственото, което мога да кажа по темата е, че трябва да се радваме, че имаме толкова красиви българки и да научим народа си да не се поддава на евтини провокации.

- Покрай този скандал на дневен ред отново излезе темата за „списъка с манекенки“ и техните цени. Чувала ли си за него и ти самата познаваш ли твои колежки, които „заработват допълнително“?

- Не мога да коментирам дали има списък с манекенки и дали `заработват допълнително`, но аз лично не съм виждала такова нещо. Всяко момиче реша сама за себе си, аз не мога да виня никого. По-скоро бих казала, че има много момичета по заведенията, които не са в каталози, но пак заработват добре. Може би трябва да се обърне повече внимание на тях!

- Говори се, че сме „държавата на Златките“. Доста от момичетата, които се визират в тази категория, са се снимали по кориците на мъжките списания у нас. Как гледаш на тази теза, че „Златките“ напоследък превземат обществения живот у нас, без да са свършили нещо съществено в живота си?

- Не смятам, че сме „Държавата на Златките“. Вярно е, че има много леки жени, които цялото ни общество познава и се лансират, но всичко това е до време. Корицата не е етикет за „Красива Българка“, а нещо, което продава списанието. Ако човек има качества, той ще се развие и без корици.

- Ето и конкретен пример, свързан с предишния въпрос. Скоро се появи порноклип на адреналинката Яна, а последвалата нейна реакция се изразяваше в обикаляне на медиите и даване на интервюта? PR или сбъркана ценностна система на поредната представителка на „Златките“?

- Не мога да коментирам порноклипа на адреналинката Яна, защото не съм добре запозната с нейната история, но по това, което видях ми се стори просто, че е попаднала на неподходящия мъж. Не смятам, че тя е виновна или че това е PR. Тя е обичала мъжа си, родила му е дете…за какъв PR говорим?

- Твоята колежка Катрин Вачева публично заяви, че е станала жертва на побой от страна на футболиста Орлин Орлинов. Познаваш ли се с някой от тях двамата и какво мислиш за цялата история?

- По случая с Катрин Вачева едва ли коментарът ми ще бъде положителен.  Познавам я до някаква степен и определено мога да кажа, че е доста неприятна персона. Популярна е с платените си сексуалните забежки из цяла София, а и не само в България, така че нищо чудно да е преувеличила за побоя от Орлин Орлинов. А и не бих се учудила и всичко да е PR, за да си вдигне цената. Него не го познавам, но постъпката му е повече от комплексарска. Жената не трябва да се удря, било то дори и лекa жена като Катрин Вачева. Тя е златотърсачка в пълния смисъл на думата и просто си намери майстора. Както се казва „Господ си знае работата“! А и какво означава колежка? Ако проститутка може да бъде колежка на модел, който работи в Милано…значи просто сме смешна държава!

източник: razkritia.com