- Има ли нещо ново около фаталната за теб среща с Орлин Орлинов и делата, които смяташ да заведеш? Какво ти казват адвокатите и има ли вече фиксирана сума, за която ще го съдиш?

- Въпросният Орлин Орлинов няма пукнат лев. Аз не искам да го съдя за пари, а да извоювам своето и да покажа, че в България не бива да се бият хубавите жени. През последните три дни с мен се свързаха около 10 момичета, които са преживели побой и изнасилване от него.

- И изнасилване?

- Да! Има две брутално изнасилени момичета. Те не са известни лица, но много се страхуват. Опитвам се по някакъв начин да ги приобщя към себе си, говорих и с моята адвокатка. Те са преживели целия този ужас, който преживявам все още и аз.

- Продължаваш ли да се страхуваш от Орлин Орлинов?

- Не! Ако той реши да направи още нещо, това ще е най-голямата му грешка, дори ще е последната фатална грешка в живота му. В момента, в който реши да направи каквото и да е срещу мен, животът му ще спре на 21 години!

- Означава ли това, че има някой, който те пази?

- Има страшно много хора, които искат да го пребият, да го унищожат.

- Истина ли е това, което напоследък започна да се пише за Орлин, че е бисексуален?

- Да, и аз го чувам постоянно – казвали са ми го всички момичета, които ми се обадиха. Странна работа. Какво да ви кажа, не мога да опозная някого за два дни.

- Бащата на Орлин твърди, че вие сте имали любовна връзка още отпреди?!

- Пълни глупости. Аз имам разпечатки от телефона си, в които ясно се вижда от кой ден и в колко часа неговият номер започва да ми звъни за първи път, както и съобщенията му. Всичко можете да проверите. Първото съобщение, което той ми изпрати във фейсбук, беше: „Дай ми телефона си”, след което ми изпрати и своя гола снимка – по-точно на половите си органи. Не знам дали това му е достойнството, но това, че е бисексуален, вече го чувам от доста хора.

- Тогава, предполагам, си чула и за фризьора Конда Кондов, когото спрягат за негово гадже?

- Разбира се. Чух, че Конда му е интимен партньор, а самата съм чувала, че фризьорът го издържа, дава му редовно пари, за да преживява, плаща му квартирата, той му е наел и адвокатите. Лично аз се учудвам и не знам как става така, че един фризьор да лансира футболист в чужбина, при положение че нито му е треньор, нито мениджър?! Самият Конда ме потърси, за да ми обясни, че е добре да има някакво споразумение между мен и Орлин, защото иначе те щели да извадят от девет кладенеца вода за мен, което пък е абсурд. Няма как да стане, но дори и да ме изкарат най-долната, Орлин е извършил престъпление и трябва да отговаря за него.

- А как гледаш на определенията, които Орлин Орлинов дава за теб – нарича те курва и т.н.?

- Изпаднали в безсилие, мъжете в такива случаи ни наричат курви, проститутки и боклуци. Докато сме имали някакви взаимоотношения помежду си, Орлин нито веднъж не ме е обидил. Казвам го съвсем откровено, въпреки че мога да заявя и обратното, нали?! Можех да излъжа, че ме е изнасилил; можех да кажа и че взима наркотици, но не го направих. Аз съобщавам конкретно какво се случи.

- Катрин, имала ли си връзки и с други футболисти? По думите на Орлин твоя жертва бил и футболистът Наско Курдов?!

- Наско Курдов му е приятел на Орлин и е нормално да има някаква комбина помежду им. Ще ви кажа още нещо, което може да ви прозвучи скандално, но е факт – Наско Курдов е абсолютно същият психичноболен човек, какъвто е и Орлин! Имала съм някакъв контакт с него миналата година, когато той ме намери във фейсбук. Разговаряли сме, но нищо повече. Орлин и Наско са абсолютно еднотипни. Курдов започна да ми пише, после да ми изпраща настоятелно смс-и, не му отговарях. След което имаше рожден ден и ме покани да отида, викнал журналисти да напишат, че аз съм му новото завоевание и на следващия ден излезе заглавие: „Новото завоевание на футболиста Наско Курдов е манекенката Катрин Вачева!”. И това можете да проверите.

Тогава аз се ядосах много и му казах: „Виж какво, такива евтини номера някой да си пише на мой гръб и да си прави PR, няма да стане”. Последното, което му заявих, беше, че нито искам да го виждам, нито да го чувам. Той обаче не спря да ми пише и да ми звъни. В един момент моето нежелание да се занимавам с него преминава в агресия. Казах му: „Спри да ми пишеш и да ми звъниш, нито ме интересуваш, нито ще ти отговарям”. Тогава Наско ме увери, че нямало да пуска повече такива статии с мен, малко след това обаче се озлоби до такава степен, че започна да ме заплашва, да ме обижда.

Засегна темата за семейството ми, за това, че баща ми е починал, от всичките му съобщения лъхаше невероятна бруталност. Дойдоха ми малко вповече и подадох една жалба спрямо него за психически тормоз. Последваха смс-и от сорта „ще бъдеш зверски пребита и изнасилена” и т.н.

- А какви други футболисти познаваш?

- Много са, наистина познавам много футболисти, имам приятели. След случката с Орлин Орлинов ми се обадиха от почти всички отбори футболисти, за да ме подкрепят и да ме попитат могат ли с нещо да помогнат. Всички казваха: „Ти защо не попита за този човек, всички знаем, че е луд, че не е добре”, отговарях – „Защо да питам, при положение че го познавам от два дни и не съм усетила, че е такъв”.

- Откакто е станала случката с побоя, към днешна дата чувала ли си се с Орлин Орлинов? Той потърси ли те отново?

- Не, не ми е звънял. Но само ще ви кажа, че момичето, което ми се обади от Италия, за да ми сподели, че е изживяла същия ужас, днес отново се свърза с мен. Каза ми, че Орлин й е звънял снощи, вечерта към 12 ч. Първо й се извинил, казал й: „Извинявай за случката преди 6 месеца, че те бих и т.н. Не искам да свидетелстваш, не искам да помагаш на Катрин”, след което й звъни и въпросният Конда Кондов, за да я увещава за същото – „Моля те не свидетелствай, Орлин ще се срине психически, ще го вкараш в затвора”. Тя отвърнала „Аз ще свидетелствам при всички положения, защото отлично знам какво съм преживяла. Не съм в България, не гледам телевизия, не познавам това момиче Катрин, но тя е изживяла абсолютно същото като мен.”

Източник: БЛИЦ