Пребитата от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов моделка Катрин Вачева едва днес, 30 март, реши да пусне снимки на обезобразеното си лице. Фотосите явно са направени малко след като Мис Силикон е излязла от болницата, тъй като лицето й е сериозно бинтовано.

„Аз не се срамувам, защото нямам вина, показах го на всички, застанах заради всички пребити момичета! Ще се боря! Истината е в мен и пред очите на Господ“, пише под публикуваната снимка в личния си профил във Facebook.

Естествено, коментарите на нейните приятели са повече от окуражителни. Всички изказват подкрепата си към брюнетката и й пожелават по-бързо да се съвземе от преживения ужас.

Катрин Вачева беше пребита в събота срещу неделя, 20-21 март. Според думите й тя станала жертва на побой от футболиста Орлин Орлинов, с когото се запознала във Facebook.

Катрин разказа, че след като вечерта закарала играча до дома му, той не й позволил да си тръгне и я завлякъл насила в дома си. Там в продължение на няколко часа я бил, вследствие на което Вачева била със счупен нос и множество натъртвания.

източник: bliasak.bg