search icon

Любопитно

Лиянa: Не съм плащала, Благо искаше да се разчуе

Фолк певицата Лияна разпространи официално писмо до медиите чрез своя пиар екип

Фолк певицата Лияна разпространи официално писмо до медиите чрез своя пиар екип. Поводът е, че се оказала в центъра на цяла лавина от неверни информации относно връзката й с футболиста Благой Георгиев.

“Възпитано момиче съм и не искам да нарушавам добрия тон”, казва самата Лияна, но държи да се чуе и нейната истина за приключилата любовна история, пише trud.bg.

“Последната измислица е, че Лияна плащала на фотографи, за да я снимат и публикуват нейни снимки с футболиста. Лъжлива е и информацията, че певицата е настоявала връзката им да стане публично достояние”, твърдят пиарите на певицата и продължават с опроверженията: “Другите измислици са, че той я е изоставил заради рускиня, и че тя публично се хвалела, че джипът й е подарък от него.”

Истинската причина връзката на Благой Георгиев и Лияна да добие публичност, била в Благой, а не в Лияна. Пред нейната пиарка и в присъствието на още двама души футболистът изрично настоял за това.

Според певицата този факт е достатъчно доказателство за абсурдността на твърденията, че тя дори е плащала на папарак да се покажат заедно, след като халфът е същинският инициатор за огласяването на връзката им.

Информацията, че заради друга жена е настъпил краят на отношенията им, също са плод на фантазии. Причината Лияна да изостави Благой не е в негова изневяра, а просто отношенията им са охладнели.

Пред нито една медия Лияна не е твърдяла, че джипът, който кара, й е подарък от Благой Георгиев. Той й е даден от Махмуд, бащата на дъщеря й Денис.

Самият Благой отрича, че подобни информации идват от него. Той дори наруши медийното си мълчание, за да опровергае писанията, че Лияна е използвачка. В прессъобщение националът заяви, че никога не е наричал Лияна използвачка, която си прави пиар на негов гръб, и че всички публикации, които се позовават на негови думи, са лъжи.

“В такъв случай остава въпросът - кой стои зад кампанията, целяща да дискредитира певицата?”, питат се пиарите й.

Свързани новини