Попфолк певицата Алисия беше гост в „Шоуто на Иван и Андрей”, където разказа за кариерата си и за живота си с футболната звезда Валери Божинов.

„Валери е истински лъв”, определи любимия си звездата на „Ара мюзик”.

Алисия сподели, че не се притеснява дали половинката й е изневерявал, тъй като в днешно време повечето мъже го правят.

„Те са като животните, следват нагона си”, аргументира се певицата.

„За мен обаче най-важното е Валери да ме уважава.” Тя разказа още, че двамата с играча мислят за брак, но кога точно ще се случи това, все още не е ясно, пише "Блясък".

Въпреки че предпочете да не коментира в подробности ситуацията около добрия приятел на мъжа й – Благой Георгиев, Алисия заяви, че не би постъпила по начина, по който той и певицата Лияна го направиха с бившата приятелка на футболиста на „Терек” Христина.

Както е известно Благо заряза гимнастичката бременна в седмия месец, за да се отдаде на любов с Лияна.

„Не бих могла да причиня това на друга жена, защото имам съвест и знам, че има Господ и всичко на този свят се връща”, каза фолк звездата.

Алисия допълни още, че не е конфликтна личност, макар около нея постоянно да има скандали. „Не знам дали го правят, защото ми завиждат. Първо трябва да си зададат на себе си въпроса какво искат в живота си, а не да се занимават с мен. На всички обаче им прощавам”, твърдо заяви носителката на титлата „Певица на годината”.