search icon

Любопитно

Луиза не влиза в леглото без Шекспир

"Без сонет на Шекспир или монолог на Чехов сексът не ни върви", издава тайната си Луиза Григорова пред списание "Максим"

"Без сонет на Шекспир или монолог на Чехов сексът не ни върви", издава тайната си Луиза Григорова пред списание "Максим", визирайки гаджето си от "Стъклен дом" и в живота Явор Бахаров.

Актрисата, която танцува прекрасно класически и модерен балет, призна, че познаването на световната драматургия и поезия, придобито в НАТФИЗ, е манна небесна в леглото.

"Имаш повече чувство за ритъм и помага за повечето пози", разказа актрисата. Въпреки че малкият Бахаров е нейният категоричен избраник тук и сега, Луиза сериозно се шегува, че не би простила на Брад Пит. От световните знаменитости фаворит й е Мерил Стрийп.

"На нейния фон не се чувствам актриса. Но искам да се занимавам главно с театър", споделя тя пред "Максим".
Що се отнася до бързата слава, сполетяла младата актриса, тя не я кара да се чувства ВИП. Разчита на приятелите си, които също не я възприемат така и "са много яки". Е, една жена щяла да я набие, че не си носи картички за автограф с нея, но Луиза си остава твърдо на земята.

Свързани новини