search icon

Любопитно

Мама Миа, ще се пропия!

Феновете на плеймейтката Николета Лозанова започнаха да се множат като гъби след дъжд

Феновете на плеймейтката Николета Лозанова започнаха да се множат като гъби след дъжд, откакто едрогърдата красавица коментира световното първенство по футбол в авторската си рубрика "Под завивката" на пловдивския сайт "Под тепето".

И тъй като интересът на читателите нараства лавинообразно, бързаме да ви зарадваме с поредната порция Мондиал 2010, видян през очите на Николетка.

"Мама миа, ще се пропия с тая Скуадра адзура! Едва ми издържаха крехките нервички във вчерашния ден от Световното. Италианците, ако продължават в тоя дух, или ще вдигнат купата, или ще ги целят с моцарела на Апенитите веднага след групите. Лично аз ще отскоча до Милано и ще ида да псувам някъде заедно с горещите тифози. Защото това напрежение не се издържа. С тая игра сладурите адзури стават за нашето първенство. Канаваро е като Предраг Пажин в най-слабите му творчески години. Иначе за манекен е №1. А липсата на Буфон направо отвори гнойна яма в ранимото ми сърчице. За какво да гледам футбол, ако Джиджи не е на вратата!?

Чашата преля с късния мач. След самбата на Бразилия дойде изцепката на този бонбон Кака. Той излезе от целофана на доброто момче и показа зъби. Няма да играе един мач, да идва Бате да го замести... Майтапя се, естествено. Обожавам го и ще ми липсва в следващите 90 минути на Бразилия. Червеният му картон обаче е като PR за фенките му като мен, защото какво по-сексапилно от брилянтен футболист с красив и невинен външен вид и хулигански нрав..."

Свързани новини