BLife научи, че наскоро Николета Лозанова е подновила опитите си да насочи кариерата си в друга посока и да стане фолк певица. Плеймейтката отново се обърнала към прочутата музикална агенция АРА, за да запише албум с чалга песни.

В разговор със Светския звяр продуцентът и собственик на музикалната компания АРА, г-н Ненчо Касъмов призна, че преди известно време са водени разговори с Николета Лозанова за влизането й в поп фолк жанра. От нейни бъдещи колежки научихме, че меракът на напористата пловдивчанка да съживи кариерата си в тази посока се е събудил отново.

Засега г-н Касъмов отказа коментар дали скоро силиконовата бомба ще прави компания на звезди като пайнерките Андреа и Преслава.

На Николета не й липсва нищо, за да успее в този бранш. Може би няма гласови данни, но пък вече компютрите правят чудеса от фалшивите певици.

Госпожица Лозанова засега не е направила кой знае каква кариера на модел, но пък умее да завърта главите на известните мъже. Нищо чудно скоро кръчмите да се сдобият с нова „хищна хиена", която да събира погледите на нашумелите баровци.

източник: BLife.bg