Изявленията на замесените в скандала на месеца в „Бедрум" Владо Арабаджиев и Николета Лозанова, че нямат нищо общо един с друг, са силно преувеличени. Архивът на „Марица" пази снимки, на които ясно се вижда, че двамата не са само на „здравей-здрасти".

През април 2008-а синът на пловдивския хотелиер Ветко Арабаджиев и корицата на „Плейбой" на няколко пъти са засичани да се виждат заедно. Първата поява на Мис плеймейт 2006 бе на конкурса „Мис Марица" на 3 април, организиран от „Маринела моделс". Тогава Николета се появи в шармантна зелена сатенена рокля, гарнирана с ефектна шапка. Лозанова по това време за пореден път се беше разделила с Ники Михайлов. Дори бе сменила и цвета на косата си, като от блондинка се превърна в брюнетка.

Десетина дни по-късно двамата се появиха заедно на едно от мега събитията в града на тепетата - концерта на Снап, организиран от „Ликьор". Собственикът на заведението Валери Ненчев им бе запазил места във ВИП зоната във втора палата на панаира. Охраната веднага ги допусна до столчетата, където двамата не се отделиха един от друг през цялото време. Лявата ръка на Владо и дясната на дамата му се губеха между двамата в тъмнината на залата. Ники отново бе с широкопола шапка, но този път черна и с цветни флорални мотиви. В края на концерта отново си тръгнаха заедно.