search icon

Любопитно

Най-желаният партньор за покер

Елеонора Манчева, открива покер сезона. Като начало тя ще участва републиканският дамски турнир Unibet

Елеонора Манчева, открива покер сезона. Като начало тя ще участва републиканският дамски турнир Unibet в курорта „Злантни пясъци” този уикенд и според наблюдатели се очертава като фаворит в надпреварата.

По същото време в елитния ни морски курорт ще се съберат 500 от най-добрите играчи от 25 страни от целия свят за 4-дневния международен спортен покер турнир с награден фонд над 750 000 евро. Той е организиран от най-големия частен покер онлайн букмейкър в Европа - Unibet, който всяка година избира няколко европейски града, в които спонсорира провеждането на престижните покер турнири Unibet Open.

За първи път през 2010 година наред с Париж, Валенсия, Прага и Будапеща, и българският черноморски курорт „Златни пясъци” ще бъде домакин на един от най-мащабните турнири по покер. Новият спорт завладя милиони фенове по света и се очаква дори да бъде причислен към олимпийските дисциплини. Сред почитателите му има и много извистни VIP личности, каквато е и нашата красавица Елеонора Манчева. Тя е сред и най-желаните партньори за игра online, показват наблюденията на специалистите.

Свързани новини