search icon

Любопитно

Блондинка отряза Ашли Коул

На камък удари поредният опит на Ашли Коул да забие нещо чуждо

На камък удари поредният опит на Ашли Коул да забие нещо чуждо. Похотливият бек на Челси се пробва да вкара в тоалетната на нощен клуб страстна блондинка за бърз секс, но бил категорично отрязан, разкрива "Дейли Мирър".

26-годишната Луси Филипс се изсмяла на предложението му и отсякла: "Не ме интересуваш, много си малък."

Купонът, на който Ашли ударил греда, бил в "Супер клуб", Западен Лондон, на 2 май. Там освободеният от оковите на съпругата си Черил защитник предсрочно празнувал бъдещия дубъл на тима си.

"Минах покрай мъжката тоалетна и зърнах тумба мъже. Поогледах ги и видях Ашли Коул. Той реши да се пробва с мен, но аз се засмях и категорично му отказах: "Не съм заинтересована." Не съм от тези момичета, които са луди по футболистите и се чудят как да се лепнат за някой - разказва русокоската.

"Малко по-късно пак го засякох и той ме покани. Седнах на облегалката на стола му и си поговорихме. След около 10 мин си тръгнах с приятелките ми. Не си спомням да съм го целувала."

Луси побързала да се похвали и през мобилния си телефон писала във "Фейсбук": "Току-що съвсем случайно срещнах Ашли Коул в една тоалетна. Какво джудже!" Не е ясно дали не говори за малкия Ашли. По-късно махнала съобщението. "Съжалявам за това, което написах. Просто тогава бях пияна и не си спомням какво съм правила", чистосърдечно си призна Луси.

Това не е първото прегрешение на Коул. В дългогодишната си "кариера" на развратник той има една камара издънки. При последната му грешна стъпка (праща свои голи снимки на актрисата Соня Уайлд) на съпруга му Черил й писна и му би шута.

източник: в. "7 дни спорт"

Свързани новини