search icon

Звездите

Лили Иванова отмъкна нещо от Дичо

Неуморната Лили Иванова с голямо турне.

Естрадната звезда може да се похвали с нов човек в екипа си, който последно работеше с някогашния вокалист на Д-2 - Дичо.

За новото попълнение в екипа на примата стана ясно от профила й в социалните мрежи. „Репетициите започнаха! Новият член на LI ORCHESTRA - Иван Йорданов - Чери! Специални благодарности на Нов български университет и Георги Текев за гостоприемството!“, съобщи телеграфно Лиленце Пиленце.

Новодошлият кадър е познат с работата си в доста музикални проекти. За последно той се подвизаваше в екипа на певеца Дичо. Но в биографията му фигурират и много други изяви, като например тези в групите "Ахат", Keep The Faith, „Торнадо“, Teophoria и Fat Bertha.

Идването на Чери в групата й, обаче не значи, че тя се разделя с дългогодишния си китарист Ангел Дюлгеров, който прави всичките й аранжименти и е автор на няколко от песните й като „Поетът“, „Дантелената примка на нощта“, „Вкусът на греха“. Примата ще разчита на две китари в бъдещите си изяви и проекти.

Припомняме ви, че Иванова стартира тазгодишното си турне от родния Кубрат през април, а след това изнесе още три рецитала в региона - Разград, Търговище и Ловеч. От 15 юни във Враца започва новия тур в Северна България. За града на Ботев, както и следващите в Монтана (16 юни) и Козлодуй (19 юни) билетите са разпродадени. Все още се намират пропуски за изявите й във Видин (20 юни), Велико Търново (24 юни) и Габрово (26 юни). Вторият й концерт в Ловеч (27 юни) също е разпродаден, както и в Плевен (28 юни). През юли и август музикалната легенда ще изнесе по още три концерта, а от октомври е последната й за годината серия, завършваща на 4 декември в зала „Арена Армеец“.

Лили Иванова лапна половин милион от имотна сделка