search icon

Top stories

Щерката на Мария се дипломира

Марая е единственото дете на бившата певица.

Единствената дъщеря на певицата Мария Марая вече е гимназистка в най-скъпото училище у нас, видя Hotnews.bg.

Тийнейджърката, която до дни ще стане на 14 години, получи дипломата за завършено средно образование вчера и се похвали в социалните мрежи. Мария учи в Англо-американското училище в София, където се образоват децата на много дипломати, бизнесмени и политици. След като завърши успешно средния курс, тя продължава в гимназията, която трябва да приключи през 2026 година.

Таксите са около 25 000 евро за учебна година, но пък от училището се хвалят, че възпитаниците им имат 100 процента успеваемост в по-нататъшното си образование. Сградата, която се намира в Панчарево е супер модерна, а училището предлага собствен транспорт. Доскоро Мария само водеше единственото си отроче рано сутрин, но след като се ожени за трети път, явно предпочита компанията на мъжа си в тези часове

„Там Марая попада в друга среда, има всичко онова, което аз в първата половина на живота си не съм имала”, обясни преди години Мария желанието си детето да се образова точно в баровското школо. Тъй като певицата от години е безработна, явно бащата на Марая и новият мъж на майката плащат огромните такси.

Свързани новини