search icon

Любопитно

Дами от "Игри на волята" се ожениха

Ваня и Елена изненадаха всички.

Ваня и Елена от втория сезон на „Игри на волята“ хвърлиха бомбата, че са се взели.

Ваня Запрянова, която завърши на трето място в предаването, неочаквано съобщи, че с Елена Василева, са се оженили. Това разбрахме от техните Инстаграм профили, в които качиха цялата история и това как се е стигнало до сватбата.

Още през 2020 година Ваня сподели, че е участвала в предаването заради своя приятелка и не скри, че не харесва голяма част от останалите участници. „Нямам против участниците в „Игри на волята: България“, но са шепа хората, с които контактувам. Не смятам, че човек може да се харесва с всички. Но опитвам да виждам положителните страни на хората и така по-лесно оправдавам отрицателните. Дори негативното отношение спрямо мен в игрите.“

Най-добрата ми приятелка е луда фенка на всякакви риалити предавания. Следи всичко по телевизията. Луда фенка е и на мен. Много я обичам! Ако се запиша н​а всяко предаване, в което ме праща, ще ме гледа само по телевизията. Тази година реших да направя нещо по-различно и вълнуващо за себе си и си пуснах кандидатурата за „Игри на волята: България“. Адски много хора се бяха записали за състезанието и шансът да получа тази възможност беше много малък“, разказва Ваня тогава.

Свързани новини