search icon

Звездите

Ето го златният микрофон на Софка

Софи Маринова може да си позволи златен микрофон.

Софи Маринова разби конкуренцията.

Гласовитата ромска изпълнителка вече извива глас на златен микрофон, похвали се самата тя по време на едно от последните си участия в Студентски град в столицата. Музикалният аксесоар е изключително кичозен, като вероятно за него Софка е броила доста сериозна сума. Фенове цъкаха с език, че може би става въпрос за няколко хиляди лева. Цената не е проблем за Маринова, която е затрупана от участия и прибира солидно количество пари всеки месец.

Преди три години нейната колежка Емилия се изфука с микрофон с блещукащи камъни, който е пълно копие на този на естрадната легенда Васил Найденов. Години наред изпълнителят представя хитовете си с аксесоар за 10 хиляди евро. Певецът не се разделя със своя звуков аксесоар, където и да излезе на сцена. Микрофонът е специален, тъй като целият е с инкрустирани кристали "Сваровски", които блещукат при всяко движение.

Но златната придобивка на Софка е нещо ново, което досега не е виждано в музикалните среди. Страстта на чалга фурията към благородния метал е пословична и Маринова често обича да се накичва със злато толкова много, че шеговито я определят, че грее като кубетата на храм-паметника "Св. Александър Невски". Със златна тиара, златни обици, златен гердан, златна гривна, златен часовник и златен пръстен се появява редовно Софи на участия. Направи и песен "Злато мое", за да е пълна идилията в артистичните й представяния, напомня "България днес".

Свързани новини