search icon

Интимно

Митко Рачков стана на 16 с мащехата

Младежът празнува в механа.

Единственият син на Димитър Рачков, който носи неговото име, стана на 16 години.

Баща му показа снимка от празненството, която напомня по-скоро за пенсионерско събиране в механа с червени покривки и нанизи лук, отколкото на младежки купон с яка музика и празнично аранжирана дискотека. Единствената утеха на рожденика е мащехата му Анита, която показва гола плът покрай корема си, решена в малка черна рокля, видя първи Hotnews.bg.

До Митко-младши и брат му Петър Милошев. Той е дете на бившата на Рачков Христина Апостолова-сценаристка на сериали и риалити предавания и продуцента Евтим Милошев. Двамата младежи изгряха като актьори в „Откраднат живот“ , а лекарската сапунка стана причина Димитър да намали успеха си в училище. Митко-младши е ученик в частния френски лицей в София „Виктор Юго“. Школото е сред най-престижните в столицата и негови възпитаници са са цяла плеяда ВИП наследници с родители звезди от шоубизнеса, милионери и политици. Синът на актьора е в гимназиална степен, което прави образованието там още по-скъпо.

В социалните мрежи се заформи спор на кого повече прилича празнуващият-на майка си или на баща си. Бившата адреналинка Жана е категорична, че комикът е като две капки вода с наследника си, но други фенове на Рачков-старши виждат прилика с Апостолова.

Свързани новини