search icon

Съдби

Георги Софкин умря като Денди

Софкин обявява желанието си да напусне предаването.

63-годишният Георги Софкин почина навръх Деня на будителите - 1 ноември след фатално падане.

Малкият човек е издъхнал във вторник вечерта в интензивното отделение на болницата в Стара Загора. В областния град Георги живееше през последните години като клошар. Какво е довело до травмите на главата му все още не е съобщено официално, но категорично е доказано, че не става дума за насилие над малкия мъж. Падането е станало след употреба на алкохол и случаят е същият като при Денди, който нарани главата си смъртоносно в тротоар на софийска улица мъртво пиян, разбра Hotnews.bg. Също като Денди и Софкин бил последните дни в кома и починал, без да дойде в съзнание.

Най-известният малък човек у нас се прочу в цяла България покрай участието си във "ВИП брадър" през 2016 г. Малко след влизането си в къщата, той поиска доброволно да я напусне, а като причина изтъкна, че изпитва болки, заради които трябва да лежи или да стои прав и дори започна да проси лека дрога. Преди това в къщата страстите се нажежиха, след като малкият човек неспирно искаше цигари от съквартирантите.

Освен това, когато стана ясно, че Жана Бергендорф изпълни мисия, с която спаси седмичния им бюджет, всички я поздравиха, само Софкин се приближи и прошепна на ухото й: "„Измисли начин да внесем цигари”. В този момент Ути Бъчваров избухне и го обвини, че винаги е бил муфтаджия. Той се обърна към него:„Няма такова животно като тебе. Софкин, ти си малък за малките хора“.

По-късно Бъчваров му се извини, че се е развикал. В отговор Софкин му каза, че повече няма да му яде от яденето. Напрежението върху Георги Софкин и останалите бе през почти цялото време на предаването, в което той участва. Съквартирантите открито го критикуваха заради липсата на лична хигиена. Друго което ги ядосваше бе фактът, че той не е благодарен за всички грижи, които полагат към него.

Свързани новини