search icon

Звездите

Аня Пенчева се слага на Андреа

Андреа се оказа любимка на Пенчева.

Актрисата направи комплименти на фолк певицата.

„Много си хубава бе, Андреа!“, така бе приветствана фолк певицата от Аня Пенчева. Срещата между двете обаче е виртуална по време на лайв на изпълнителката в Инстаграм. В него не- очаквано попадна и 65-годишната актриса.

Смятаната за вечен секссимвол в киното не е от жените, които биха похвалили така друга жена и то публично, но и Андреа не й остана длъжна. „Приятно ми е да се запознаем! И ти също си много хубава“, отвърна бившата пайнерка. Виновник за засечката им по камера се оказа Иво Аръков, който в този момент е бил с Пенчева в Габрово заради съвместно представление. След това актьорите се отбили в местната кръчма и измежду хапката и пийката се включват в живото излъчване на Андреа в социалната мрежа.

„Имаме си певица, имаме си хайдушка маса", хвали се пред нея Аръков, а блондинката ревностно пожела да разбере коя им пее. „Искам да знам коя ви е певицата!", категорично попита тя, след което актьорът обясни, че е страхотна, но всъщност Андреа е по-добра от нея, пише "Галерия". „Ако беше тук, знаеш ли какво шоу щяхме да направим, можехме да си изкараме много хубаво“, поласка я отново мачото.