search icon

Съдби

Аръков и Габи загубили бебе в третия месец

Иво е 13 години по-голям от бъдещата майка.

Иво Аръков ще става баща, както Hotnews.bg първи писа.

Според "Уикенд" приятелката на актьора – младата Габриела Николаева, е бременна в шестия месец. Ако всичко е наред, напролет в дома на звездата ще се чува бебешки плач. Още преди близо година Иво Аръков сподели, че е готов да стане баща. Това беше периодът, в който той за първи път започна спокойно да говори публично за личния си живот, след като в продължение на години го пазеше в тайна. Именно тогава стана ясно, че има сериозна приятелка, с която се е запознал в началото на пандемията и вече живее с нея.

Това е пловдивчанката Габриела Николаева. Момичето е с 13 години по-младо от 34-годишната звезда. На нейната възраст никой не очакваше, че ще бърза да ражда. Явно обаче много обича актьора, защото вече е в напреднала бременност.

Това ще бъде първото дете на Иво и Габриела, но не и първата бременност на бъдещата майка. Двойката вече имала неуспешен опит за бебе. За съжаление, Николаева пометнала. Сега обаче бременността вървяла безпроблемно и бъдещите родители се надяват след 3 месеца да се радват на здраво бебе, пише Уикенд. Спонтанният аборт при предишния опит за дете направил двойката суеверна и я накарали да пази в тайна новината за предстоящото раждане. Родителите на Габриела очаквали бебето с трепет, но в същото време не били във възторг, че дъщеря им е решила да ражда толкова млада. Габи е на 21 години – период от живота, в който повечето съвременни момичета учат в университет, сменят гаджета и обикалят нощни клубове. Николаева обаче ще трябва да се затвори вкъщи и да сменя памперси.

Свързани новини