search icon

Top stories

Гаф Замениха Катрин Тасева и Васил Върбанов в Черешката с готвачите от Hell’s Kitchen

Иван Манчев стана на 50 години, но получи гаф от Черешката.

Голям гаф, който се случва за първи път регистрира тазседмичната "Черешка на тортата", видя само Hotnews.bg.

Още преди три дни Нова телевизия официално обяви, че от 6 февруари ще готвят актьорът Явор Борисов, влогърката Савина Николова, гимнастичката Катрин Тасева, водещият от БНТ Васил Върбанов и актрисата Джулия Бочева. В рекламите, които се въртяха почти на всеки час, Върбанов доста нетактично питаше Тасева дали й става старо трико, което тя си запазила. Днес бе ред да готви звездата от Сатирата Борисов, но изненадвощо сутринта участниците бяха сменени и те се оказаха готвачите от Hell’s Kitchen.

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света, а в САЩ шоуто вече излъчва своя 21-ви сезон. В България стартира през 2018 година и до момента има четири победители - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев и Валентина Вълкова, които развиват успешна кариера в кулинарния бизнес. Всички те, заедно със заелата второ място в сезон четири – Виктория, ще можете да гледате в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник, 6-и февруари, съобщиха лаконично от телевизията без да обясняват какво налага замяната.

Явно Нова телевизия е решена на всичко да победи bTV в битката за рейтинг и иска да подгрее Hell’s Kitchen от днес с бившите победители. Така обаче предизвикателството на шеф Иван Манчев, който празнува своя 50-и рожден ден да се готви алкохол, увисва за след празника Трифон Зарезан. Зрителите са объркани от смяната и недоумяват какво я налага.

"Аз ли се бъркам нещо или тази седмица бяха обявени съвсем други участници в петък?", пита зрител. "Други бяха анонсите по Нова, но това е за предпочитане", радва се друг.

Свързани новини