Журналистката Виолета Манчева се омъжи миналата година в Троянския манастир за депутата от ГЕРБ Георг Георгиев. Първоначално тя водеше времето в телевизия "България он еър", но днес е лице на централната новинарска емисия. Тя е подготвила специално планинско преживяване за компанията в с. Рибарица във вторник, което ще ги откъсне от забързаното ежедневие. Виолета ще поднесе съвременен прочит на традиционна българска вечеря, за което е готова да получава комплименти от всички. Тя ще опита да сключи шеговита сделка с шеф Манчев, но ще успее ли да го убеди? Подаръците за гостите ще бъдат подбрани с вкус и внимание към детайла, а изненадата ще трогне всички.

Първа в ролята на домакин влиза Мис България Свят 2018 и Мисис Европейски съюз 2019. Яна Средкова. В сряда зрителите ще влязат в дома на още един журналист. Костадин Филипов ще се постарае да се превърне в най-добрия кулинар сред водещите. Той ще внесе хармония с подчертано италианско меню, повлияно от местата, които е посещавал. За Костадин ще бъде важен личният почерк в храната, особено в десерта и салатата. На масата ще се завържат разговори за сладки спомени от детството и пътешествия, ще стане ясно и как домакинът е открил любовта си към писането. За финал Костадин ще уцели право в сърцето гостите с подаръка и специалния си неочакван гост.

Димитър Добрев в четвъртък ще изнесе кулинарен урок със 8-степенно гурме меню. Кулинарното дерби ще закрие наследницата на Николина Чакърдъкова – Мария. Народната певица с чаровна усмивка ще отвори сърцето си и ще посрещне останалите участници във фамилната къща в Гоце Делчев. Мария ще бъде леко притеснена, но няма да се поддаде на напрежението и противно на очакванията, ще сготви вечеря с модерен привкус. Тя е приготвила няколко специални изненади за гостите, които истински ще ги поласкаят. Какво е усещането музиката да те тегли неустоимо и възможно ли е Мария да бъде похвалена от най-педантичния участник, ще стане ясно в петък.