Тя заложи на традиционни продукти и основно народни гозби, защото вярва в магията на българската храна. Десертът пък бе лек трицветен крем по семейна рецепта, който журналистката приготви със свекърва си. Ефектът на домашната ракия бе усетен мигновено от гостите и доведе след себе си цунами от смях, искрени разговори и положителни емоции. Неслучайно бившата водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви избра да покаже свекърва си пред зрителите.

През годините многобройни писания твърдяха, че първоначално родителите на мъжа до телевизионерката Тодор били против любовта му с амбициозната провинциалистка, която на всичко отгоре е мюсюлманка, припомня Hotnews.bg. Недобросъвестни репортери дори твърдяха, че Биляна иска да бъде омъжена от ходжа, но това се оказа лъжа, защото тя избра скромна гражданска церемония през пандемичната 2020 г. Гавазова неведнъж е показвала любовта си към свекървата Ани. Изненадващо на 17.01., докато вървеше Черешката телевизионерката обяви, че създава своя рекламна агенция.

Тя показа съдружничката си Тереза Захариева-Апостолова, с която се познават от 15 години. „Две момичета със смели сърца и с добри мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите български медии и силно убедени, че 20-годишният ни опит тежи много, но е само стабилната основа. До „покрива“ на мечтите се стига с много работа. Без да спираш да учиш. „Колкото повече, толкова повече“ – е казал Мечо Пух. ... Тереза много вярва в това. А аз вярвам в нея!“, обясни новоизпечената рекламистка. „Изпитвам страх, притеснение, но и огромна радост – всички човешки емоции, свързани с едно ново начало, и знам, че мога, че можем. Летим от щастие. Работим с кеф, вдъхновение и усмивки на лицата“, не крие вълнението си репортерката.