search icon

Top stories

Женски бой в "Ергенът" след спор кой е №1 в секса

"Ергенът" продължава със скандал.

На истински женски бой с хвърчащи екстеншъни и викове ще станат свидетели зрителите на "Ергенът".

Предаването започва романтично с завръщането на Александра, която публиката на първи сезон провъзгласи за победителка, макар форматът да бе спечелен от Виктория Капитонова. Тя ще разпита тазгодишните участнички за интимни тайни, включително кой се определя като секс машина. Именно признанието на плюс сайз модела Пам Велидис – манекен по професия и философ по образование, ескалира напрежението в къщата. Истинското й име е Пламена Великова. Тя не е типичната манекенка с перфектни форми, но пък килограмите не и пречат да се чувства желана и секси. Самочувствието, че е богиня в леглото, накара останалите участнички, сред които Габи да се смеят пренебрежително, а после напрежението очевидно ескалира, видя Hotnews.bg.

Влизането на Александра в "Ергенът 2" ясно показва, че продуцентите са разбрали, че са сгрешили с Капитонова и Дениз. Двете бяха последните, които се бориха за сърцето на Виктор, но той избра рускинята. Зрителките масово предпочитаха Алекс, но сега са разочарова и от нея.

"Александра беше моята фаворитка предния сезон ,но след края на играта в Инстаграм малко ме разочарова ..Превърна се в подвижна реклама на доста брандове..То и това е целта на повечето ,които участват за слава и инфлуенсър модерната професия ..Е ,да ама ставате банални...На хората им писна да ви следват ...Лично аз не го правя ..Този сезон жените са още по-зле с изключение на 3,4от тях ..Особено Габи прави грозно впечатление и външно и вътрешно ..Надуши се с русия траверс по силикона се познаха", гневи се зрител. "Да, аз също спрях да я следвам, разочарова ме, твърде меркантилна за претенциите си", подкрепя я друг.

Свързани новини