search icon

Любопитно

Цвети от Hell’s Kitchen тъпа като плеймейтка

Цветомира е абсолютна любимка на публиката.

Любимката на публиката на Hell’s Kitchen Цвети се показа шокиращо неграмотна по история, видя Hotnews.bg.

На въпрос на шеф Ангелов какво знае за Панагюрското златно съкровище, намаханата врачанка изтърси, че става дума за прабългарско съкровище, докато всъщност златото е тракийско. Така тя догони по неграмотност плеймейки като Черната Златка, чиито глупости в "Биг Брадър" още се помнят. Тя си даде сметка за гафа и си пожела учителите й да не гледат, а пропуските в образованието не пречат на зрителите да я харесват, макар че има и зрители, които я критикуват.

"Куха лейка от Враца...Почти всички са такива в този сезон...Чупят Тъпомера от раз!!!Тоя сезон,участниците са избирани в конкурс по тъпота", пише зрител. "Цвети, много ми е весело с теб", пише фен на врачанката. "Тя е дете, сега започва да се учи, за разлика от другите се вижда, че има желание, старание и прогрес", смята друг.

Отборът на сините се провали грандиозно във вчерашната вечерна резервация, което доведе до още по-голямо разделение в синята кухня. Кулинарното бедствие разочарова шеф Ангелов, който беше готов да изгони всички участници със сини куртки. Забавното караоке парти в Hell’s Kitchen даде приповдигнат старт на кулинарното шоу, а сини и червени бяха предизвикани да покажат вокалните си възможности в битка за предимство в следващото предизвикателство.

Двата отбора трябваше да тестват своята комуникация и да сготвят по перфектен начин 5 от ястията от менюто на ресторанта. Битката спечели отборът на червените, което ги изпрати на заслужена почивка в Русе. Там роднините на Мацоев се запознаха с набедената за негова бъдеща съпруга от съотборниците му Цветомира. Докато червените се забавляваха и планираха бъдещата сватба, сините бяха изправени пред ново предизвикателство – мастър клас със световно известния испански готвач Франсиско Лоренцо. Иберийската кухня създаде проблеми на Васил, който получи оранжева престилка и загуби и своята увереност.

Свързани новини