search icon

Top stories

Кръв в "Ергенът", Валерия е разгромена

Отборът на Валерия бе разгромен.

До кръв се състезаваха момите от "Ергенът" тази вечер, видя първи Hotnews.bg.

Евгени посрещна дамите директно на арена „Ергенът“, където бе домакин на оспорван пейнтбол шампионат. Забавната игра се превърна в ожесточена борба между двата отбора – Елена, Пам, Ирина и Джия в единия и Елисавета, Айлин, Валерия и Макаела в другия. Момичетата имаха една-единствена цел – да улучат всички противнички от противниковия отбор, за да завоюват победата. В хода на играта Пам записа първа победа, след като успя да уцели не кой да е, а най-голямата си противничка – Елисавета.

„Йес, уцелих Елисавета! Точно нея исках да уцеля – единствено и само нея, от сърце“, възкликна есеистката, демонстрирайки открито радостта си, че е елиминирала именно дружката на Габи.

Следваща в боя падна Айлин, която бе улучена от доскорошната си най-добра приятелка Джия право в главата. „Фатален“ се оказа изстрелът към Микаела, който се оказа болезнен и разкървави ръката ѝ. Евгени моментално забеляза, че студентката по право е разстроена, и обработи раната ѝ със спрей. След „разгромяването“ на отбора на Валерия, победителките – Елена, Пам, Ирина и Джия, трябваше да решат коя от тях да се усамоти с Евгени на индивидуална романтична среща. Пам остави решението в ръцете на Джия, която избра именно нея да прекара вечерта с виртуоза насаме.

„Пам и Евгени доста могат да си допаднат. Чисто ментално те могат да разговарят на различни теми и мисля, че ще направят една прекрасна среща“, обясни решението си фолк певицата.

Свързани новини