В сряда вечер (29 март) от 21:00 ч. зрителите на bTV ще станат свидетели на поредната забавна групова среща, в която момичетата ще играят „шах за съвместимост“ в компанията на Евгени. Дамите ще трябва да отговарят на различни въпроси, а „царица“ ще стане тази, която първа успее да стигне до харизматичния „ерген“.

В същото време Евгени ще отведе своята „царица“ на романтично уединение под открито небе. Двамата ще поговорят открито относно нагласите си в любовта, а дали дамата ще получи роза още по време на усамотението, предстои да разберем. По време на вечерния коктейл музикантът за пръв път ще се осмели да разкаже за своя предишна връзка и ще направи признание, с което ясно ще очертае какви са качествата, които не би толерирал у бъдещата си половинка.

Зрителите ще станат свидетели и на ответната реакция на една от претендентките, която усеща, че Евгени я пренебрегва и не харесва подхода ѝ. Емоциите ще вземат връх, след като „ергенът“ дори не забелязва подаръка, който тя е подготвила специално за него, а ситуацията в имението ще стане още по-напечена, след като между двата враждуващи лагера избухва невиждан досега скандал. В края на вечерта е ред за сензационна Церемония на розата, в която Евгени ще предприеме безпрецедентен ход. В четвъртък вечер (30 март) музикантът буквално ще нахлуе в имението, за да „отвлече“ една от дамите, с която за пръв път ще имат възможност за романтично уединение.

Срещата ще бъде белязана от рекорден брой целувки, а Евгени ще изненада избраницата си с подарък, който ще предизвика противоречиви реакции от страна на останалите участнички по време на вечерния коктейл. Зрителите ще станат свидетели още на откровен разговор между Елена и Айлин, както и на разрив в отношенията между един от лагерите в имението. В края на вечерта е време за поредната Церемония, в която предстои да видим една от най-емоционалните раздели до този момент.