search icon

Top stories

Ирина и Елена обявиха за лицемерки Джия, Айлин и Валерия

Елена се включи в разрастващия се конфликт в подкрепа на Ирина срещу Валерия.

Вената на шията на Валерия отново бе на косъм да се спука след грандиозен скандал с Ирина в имението на „Ергенът“.

Бесарабската българка открито атакува нея, Джия и Айлин, които се оказа, че делят една стая в луксозната къща, за това, че се радват една на друга, когато някоя се целуне с Евгени. „Аз съм дошла тук наистина да срещна своята любов, имам си работа, имам си и приятели. Нямам приют, не съм моделка, нито инфлуенсърка или певица. Не знам как може една жена, която има чувства към своя любим, да се радва, че нейната приятелка се е целувала с него и да не изпитва ревност. Аз щях да полудея, ако някоя жена целува и докосва моя мъж“, захапа Ирина противниковия лагер, с което моментално успя да предизвика гнева на Валерия. Елена се включи в разрастващия се конфликт в подкрепа на Ирина.

„Много е странно да казваш, че си влюбена или че започваш да изпитваш такива чувства, и да не трепваш по никакъв начин. Аз лично вече трепвам като ви виждам целувките, но може би, защото аз така изживявам любовта – малко по-дълбоко“.

Джия, от своя страна, побърза да уточни, че това е шега помежду им, но Валерия я прекъсна, за да припомни, че Евгени не е ничия собственост: „Аз няма как да изпитвам ревност към човек, който не е мое притежание и никога няма да бъде. Независимо дали Евгени ще си тръгне от тук с мен, аз и навън няма да го ревнувам, защото аз такова чувство не съм изпитвала“. Елена моментално контрира Валерия, че тук не става въпрос за ревност, а за чувство на уважение, а тя, от своя страна, обвини нея и приятелките ѝ, че носят маски пред Евгени. Ситуацията дотолкова ескалира, че се наложи виртуозът да се намеси, за да потуши създалото се напрежение с чувствено изпълнение на рояла.

Свързани новини