search icon

Звездите

Мария Бакалова показа гаджето и на световна премиера

Валери Григоров е плътно до Мария Бакалова и в Америка.

Първата българка с номинация за "Оскар" Мария Бакалова заведе гаджето си Валери на светско събитие зад океана.

Премиерата на "Пазители на галактиката 3" наистина беше като от друг свят. Сърцето ми продължава да се топи, а мозъкът ми продължава да се опитва да я обработи. . . каква мечтана вечер да я отпразнувам заедно с най-невероятните хора, с които съм работила. . . на най-специалното място Долби тиатър. Благодаря на цялото семейство @marvel! @guardiansofthegalaxy Обичам ви от цялото си сърце! Завинаги ваш, Cosmo", написа Мария Бакаловата.

Красивата блондинка бе в Долби тиатър, където се раздават Оскарите, с приятеля си Валери Григоров. Звездата, озвучаваща кучетото Космо в лентата, бе облечена във Валентино. Това беше и дебюта на двойката в световен мащаб. Дори и у нас тя не се е показвала на ивент с половинката си. Но затова пък в социалната мрежа не веднъж е демонстрирала любовните си трепети със сина на олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева.

Валери и Мария са в Щатите от преди повече от седмица. Двойката се отбеляза от Лос Анджелис неотдавна и очевидно актрисата няма нищо против да съчетава работните си ангажименти с гаджето, което да й е под ръка.