search icon

Звездите

Ралица Паскалева приключи с "Игри на волята"

Ралица Паскалева ще стане майка за втори път.

"Игри на волята" приключи снимките на родното Черноморие преди няколко дни.

Приключенското риалити предаване по традиция се снима през юни, а излъчването започва през септември, като победителят зрителите ще разберат няколко седмици преди Нова година. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев вече го знаят, но ще го пазят в тайна. В последните дни и двамата са много активни в социалните мрежи, за които нямаха време, докато работеха по Игрите по южното Черноморие.

Паскалева тази година води предаването, докато е бременна с второто си дете. Неговата поява поради слуховете, че актрисата ще се откаже от "Игри на волята", но тя показа един-единствен кадър от снимачната площадка на петия сезон на риалитито, на който виждаме как е поставила ръка върху вече наедрялото си коремче. Ралица несъмнено доказва, че бременността прави жените не само още по-сияйни и красиви, но и изпълнени с енергия и работоспособни.

"Игри на волята" ще ни представи доза нови предизвикателства и адреналин и ще бъде по-различно и необикновено от останалите – не само заради всички изненади и нови елементи в играта, но и заради това, че риалитито има бременна водеща, което се случва за първи път у нас.

Свързани новини