search icon

Любопитно

Валерия: Преяждам, въпреки че съм вегетарианка

Валерия и Евгени.

Победителката от последния сезон на "Ергенът" все по-често отговаря на въпроси на фенове, за да поддържа интереса към себе си.

С наближаването на третия сезон, който вече е заснет на Родос, публиката все по-малко ще обръща внимание на участниците във втория. Валерия обаче няма намерение лесно да бъде забравена, затова често-често си говори със следовниците си. Те пък живо се интересуват от вегетарианския й начин на живот, видя Hotnews.bg. Красивата манекенка разби на пух и прах митовете, че щом яде само растителна храна, гладува.

"Даже преяждам на моменти. За жалост доста хора смятат, че веганите гладуват или се хранят само със салати. Действителността обаче е доста по-различна. Веган менюто е супер разнообразно и комбинира различни неща, за да си набавим необходимите вещества. Малко хора са наясно също, че трябва да се храним правилно и пълноценно, за да храним клетките си, а не просто да пълним стомаха си. Пълен стомах се смята за "наядох се". Не, тогава просто ти става тежко и нямаш енергия за нищо. Когато клетката е нахранена, организмът ни функционира по доста по-различен начин".

Печелившата от хитовото риалити е заклета веганка и не иска да пипне нито един животински продукт. Валерия е защитничка на правата на животните и за нея да яде месо е предателство. Носителката на последната роза заяви, че единствения път, в който е яла месо, е била една хапка шницел, и то когато е била малка. Ергенката споделя, че си приготвя кюфтета, но те са били от растителен произход. Евгени също е убеден вегетарианец и това стана причина манекенката да се превърне в негова фаворитка още в началото на шоуто.

Свързани новини