search icon

Интимно

Заляха с хейт Мис Франция като Ромина

Ромина Тасевска

Мис Франция Ев Жил и Мис България и водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска се оказаха другарки по съдба, видя Hotnews.bg.

От няколко дни във Франция тече дебат, защото за първи път в 103-годишната история на конкурса победителката е с къса коса. 20-годишната студентка по математика и статистика Ев Жил от селцето Куедипр близо до Дюнкерк спечели приза Мис Франция 2024 година след вот на зрители и на 7-членно женско жури. Последва лавина от коментари в социалните мрежи - ожесточени атаки за слабата й фигура, видеоклипове, в които я сравняват с други победителки с дълги лъскави коси. Не липсваха и твърдения, че е спечелила само като жест към културата за включване на различните и това е победа не на красотата, а на радикалния феминизъм.

У нас Ромина също непрекъснато е подлагана на жестоки критики от зрителки, които дори я сравняват с травестит заради момчешката прическа. Бившата миска винаги е твърдяла, че се харесва подстригана като мъж. Ромина обаче започна да пуска коса и спря да се офъква. Скоро тя ще може се показва с коса да раменете като водеща на "Съдебен спор".

Свързани новини