Кулинарката тръгна за Доминикана заедно с другите участници, но преди това отиде на фризьор. Явно 34-годишната победителка в "Мастършеф" явно се притеснява от по-младите и разголени инфлуенсърки в предаването, затова залага на външния си вид.Имплантите личат на най-новите снимки по бански, които кулинарната звезда е пуснала в социалните мрежи. Тя не е прекалила с кубиците, но очертанията на пълнежа са достатъчно добре изпъкнали под кожата, за да е ясно, че той не е ясно, че той не е естествен.

Това е поредната промяна, която Божана прави с визията си, след като се прочу в „Мастършеф“ преди няколко години. Отначало тя успя да свали доста килограми, въпреки че никога не е имала наднормено тегло. След това започнаха да се забелязват дискретни промени в лицето й, а сега вече ще купува и сутиени с по-големи чашки.

С текила и такос се готви Кацарова за „Сървайвър“.Кулинарката решава да си спретне „подготовка“ в близка до дестинацията страна от Карибския басейн – Мексико. Само че вместо да тренира усилено, му отпуска края. Всички участници тръгнаха днес, а Благой дори пусна съобщение, че социалните мрежи му се управляват от друг човек.

“Да ви призная най ми е трудно с такоса и текилата. Миналата седмица спечелих клубния имунитет“, пише в типичния си стил Божана.