Претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева ще се отправят към Доминикана, за да се срещнат с изолацията, самотата и най-големите си страхове, да покажат силата на волята и духа си, и да надскочат себе си. Снимките сред екзотичната природа ще продължат повече от всякога - 90 дни, а седмият сезон ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България.

Ермина Боянова

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето „Известни“, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „Войни“. От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Мария Обрейкова

В Карибско море всички сървайвъри ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания. Веднъж попаднали в приключението, те ще трябва да изградят сложни стратегии и да предприемат неочаквани, а често и рискови ходове, за да се придвижат към победата.

Предстоящият, седми сезон на Survivor, не само ще сбъдне мечтата на риалити героите да се гмурнат в неизвестното, но и ще ще донесе нови, силни емоции и на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него. Предаването ще бъде реализирано по нов модел и ще се излъчва почти в реално време, като по този начин ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.