Новината съобщиха официално от bTV и така потвърдиха разкритието на HotNews.bg, че фолкаджийката ще бъде част от риалити формата. Hotnews.bg още вчера написа също, че в предаването ще се срещнат двама бивши на Златка Райкова -Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

Всички те ще бъдат част от племето „Известни“, а срещу тях ще се изправи племето „Войни“- мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други. Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата „Последният оцелял“ в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества - устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.

От телевизията не разкриват кога стартира предаването, но според HotNews.bg това ще стане в края на февруари. Предстоящият седми сезон на "Сървайвър" не само ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, но ще предложи нови емоции на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.