На път към Доминиканската република, където ще се случва този сезон на "Сървайвър" и ще предава почти на живо по телевизията се е отправила една от позабравените фолк певици на родния шоубизнес. Става въпрос за Татяна, която феновете познават с песни като "Мъжките ти номера", "Етикет единствена" и "Да й кажа ли".

Интересът към подобен род риалити шоута не е случаен за 44-годишната фурия от град Съединение. Извън бранша, в който се изявява тя е меко казано фитнес маниячка, а от последните няколко години редува участия с изготвяне на програми на спортуващи в ролята й на инструктор и диетолог. Изпълнителката на "Пайнер" не веднъж е впечатлявала социалните мрежи с тялото си, а за пресата й могат да й завидят много по-млади от нея жени.

Продуцентите на "Сървайвър" са приели кадъра на попфолка с голямо желание в състезанието тази година. Още на първите кастинги са били сигурни, че ще е сред сигурните играчи, не само заради физическите данни, но и заради провокативното отношение към играта. Очакванията им са певицата да влезе и в конфронтации с други от участниците.

HotNews научи също така, че Татяна и братът на Коцето - Светослав няма да играят в един отбор. Този сезон в "Сървайвър" ще има тим изцяло от популярни имена и такъв на неизвестни към който всъщност спадал Светльо.