search icon

Top stories

"Фермата" 10 под въпрос

Последният сезон на "Фермата" тръгна под мотото "Нишката на живота".

Броени дни след финала на деветия сезон на аграрното риалити на Би Ти Ви „Фермата” новият му сезон е под въпрос.

Телевизията уж обяви кастинг за него, но не е ясно кога отново ще снима шоуто на Иван и Андрей, особено след смятана на програмния си директор. Рейтингът на предаването вече трета поредна година пада. За никога няма да е изненада, ако в Би Ти Ви решат да направят пауза с неопределена продължителност преди сезон №10. Миската Нанси Карабойчева, която участва в приключилия сезон 9 и пострада сериозно по време на снимки, неволно издаде, че предаването е под сериозна въпросителна.

Носителката на короната за най-красива българка за 2013-а напълно несъзнателно направи прозрачен намек в национален ефир, че бъдещето на „Фермата” е неясно. Преди дни тя беше седмичен коментатор в „Преди обед”. Тогава финалът на риалитито все още не беше излъчен и се водеше разговор кой ще е евентуалния победител. Неочаквано Нанси се впусна в разсъждения колко е хубаво и полезно това шоу.

„Дано продължи „Фермата” да я има като предаване!”, възкликна миската. На по-наблюдателните зрители веднага им светна червена лампичка, че нещо с шоуто не е наред – за да каже това, Нанси явно допуска, че „Фермата” занапред може и да я няма.

За свалянето на риалитито от ефир се говори отдавна. Още преди три години рейтингът му започна да пада успоредно с набирането на скорост от конкурентното шоу на Нова тв „Игри на волята”. Понеже селското предаване започна за променя концепцията си и от патриотичната тематика зави към скандалите, залагайки на интриги и свалки между участниците, аудиторията започва да се пренасочва към Нова тв. Първите два сезона на „Игрите” не бяха кой знае какъв хит, но от третия предаването задмина Би Ти Ви и всички опити за връщане на зрителите към „Фермата” удариха на камък.

Свързани новини