search icon

Top stories

Андреа Банда Банда заменя Любенов във "Вечерното шоу"?

Вечерното шоу на БНТ си търси нов водещ

„Вечерното шоу” на БНТ ще претърпи вълнуваща промяна!

Ще има нов водещ в ефир! Задачата ви е да отгатнете кой ще седне на стола. Успех в предвиждането на новото лице на БНТ!” Това съобщение се появи в понеделник на официалната страница на обществената телевизия във Фейсбук. Хората се втурнаха да предполагат на посоки, хвърляйки някои меко казано абсурдни идеи: Николаос Цитиридис, Слави Трифонов, напусналата наскоро Люба Пашова, уволненият Петър Стоянович, веселата Деляна Маринова-Джуджи, Михаил Билалов и още много знайни и незнайни за широката публика имена.

Много от зрителите пишат, че няма кой да надмине актуалния водещ Георги Любенов. Въпреки това обаче в телевизията явно смятат, че има и по-добри варианти. Засега новото лице остава тайна, но най-вероятно ще го разкрият до дни. Това ще бъде петият поред домакин на „Вечерното шоу” от момента на създаването му през есента на 2020-а досега. То тръгва с Митко Павлов, а името му беше „Събота вечер с Митко Павлов”. След няколко месеца в студиото седна комикът Ники Станоев и заглавието на предаването стана „Събота вечер с БНТ”. След още няколко месеца мястото на актьора бе заето от Орлин Павлов, а от миналия септември – от Жоро Любенов. Тъй като същият води предаване и в събота и неделя сутрин („Денят започва с Георги Любенов”), се наложи да преместят „Събота вечер” в четвъртък вечер.

Съответно името на предаването вече е „Вечерното шоу”, очевидно за да може без сътресения и стресови моменти да се мести където и както реши ръководството, без да се създават смехотворни ситуации. Хората тъкмо свикнаха да гледат Любенов в четвъртък, и им поднасят нова изненада – ще има нов водещ в ефир. Кой ще бъде новият домакин на предаването, което сменя водещите по-често отколкото плеймейтките си сменят мъжете? Един от слуховете е, че този път няма да има водещ, а водеща. Засега се спрягат имената на Деляна Маринова-Джуджи, която напоследък често се върти край БНТ, и на вечната търсачка на слава Андреа Банда Банда, пише "Уикенд". Тази сутрин от националната телевизия потвърдиха, че жена поема предаването за първи път в историята му. "Тя е тъмнокоса… Тя е популярна със своя хумор… Тя е гласът на младите", обявиха официално от Сан Стефано и така дадоха да се разбере, че очевидно Банда ще замени Любенов.

Свързани новини