search icon

Съдби

Стойчо Розата от "Съни бийч" почина, но ще го гледаме напролет

Николай Ишков

Само на 61 години си отиде Николай Ишков, който всички зрители помнят като Стойчо Розата от сериала "Съни бийч". Той е починал тази нощ.

Николай Ишков е роден е на 27 февруари 1962 г. във Варна. Завършил е ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов" през 1987 г. в класа на доц. Богдан Сърчаджиев със специалност „Актьорско майсторство за куклен театър" Между 1987 и 1989 г. е актьор във Вариететен театър гр. Габрово и работи с режисьора Вили Цанков. От 1990 г. е продуцент.

През 94-та година става президент на футболния клуб "Спартак" Варна, а от 1997 г. до 2004 г. е и негов собственик. Десетилетието му начело на тима е едно от най-успешните в историята му и сините варненци постигат едни от най-големите си успехи. Между 2014 и 2017 г. е директор на Зала „Арена Армеец София". Освен в "Съни бийч" играе още в сериалите "Под прикритие" и "Връзки". Тази пролет зрителите ще гледат трети сезон на "Съни бийч", който вече е заснет и в него Стойчо Розата ще продължи с колоритното си присъствие. Филмът ще предложи на аудиторията не просто продължение на историята и забавните ситуации в сериала, а ще ги надгради „защото ще има много изненади, когато бандата от Съни бийч се окаже с нов хотел“. Любимите герои, брилянтно изиграни от обичани български артисти Евелин Костова, Лидия Инджова, Боряна Братоева, Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Даниел Пеев-Дънди, Явор Бахаров, Стоян Радев, Николай Ишков и други, ще поемат в неочаквана посока на личностно и професионално развитие.

Свързани новини