search icon

Любопитно

Татко Ръза се завръща в българския ефир

"Опасни улици" разказва за истинското лице на Истанбул.

Един от най-обичаните сериали в българския ефир – „Опасни улици“ – се завръща от 5 февруари (понеделник) в ефира на семейния канал bTV Story.

Епизодите на хитовата турска поредица ще вървят всеки делничен ден от 19:00 ч. и обещават интригуващи и заплетени случаи за култовия полицейски екип на татко Ръза. Полицейската сага разказва за истинското лице на Истанбул, където ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. Един полицейски екип трябва да въдвори ред и се отдава на мисията си безрезервно и с цялото си сърце. Без да пренебрегват служебните си задължения, героите преживяват различни драми и вълнения, но силната връзка, която са изградили помежду си, винаги ги крепи и ги кара да се чувстват като семейство.

Снимки:bTV

„Опасни улици“ е истински феномен както у нас, така и в южната ни съседка, където върви от 2006 г. насам. Криминалният хит е един от най-дълго излъчващите се сериали в Турция, като общият брой на епизодите към този момент наброява 661. Изпълнителят на главната роля –Зафер Ергин, споделя, че за 18 години дотолкова се е слял с образа си, че

„често самият аз се бъркам и понякога, когато се обадя на непознат по телефона и отсреща ме попитат кой съм, отговарям: „татко Ръза“. Вкъщи всички ме наричат „комисар“, а понякога така се обръщат към мен и хората на улицата“.

Свързани новини