search icon

Звездите

Карлеуша: Азис е Лейди Гага от преди нея

Азис и Йелена се познават от преди 20 години.

Сръбската поп звезда Йелена Карлеуша, която преди време оплю българската чалга, каза единствено добри думи за Азис при визитата си у нас неотдавна.

Двамата се познават от 20 години, имат и дуетно парче, което е малко известен факт, тъй като то няма официален видеоклип. „С него сме приятели и се уважаваме. Той е Лейди Гага от преди нея. Азис е пример за всички нас на Балканите. Пример когато говорим за смелост, за иновации, за разрушаването на границите и когато говорим за вкарването на нови неща, които на Балканите не ги бяхме виждали преди това“, заяви сочената за сръбската Лейди Гага.

По повод скандала с нея преди време, когато тя заяви, че българската продукция в лекия жанр е боклук, Карлеуша се измъкна така : „Сръбските певци обичат да се занимават с българската музика, но не с най-добрата, а с боклука. България има много добри изпълнители и песни. Лошата продукция, евтината музика това ми пречи. Мисля, че всяка държава в региона има добра и лоша музика. Всички в шоубизнеса трябва да бутаме напред, да не отиваме към миналото, да не форсираме старото примитивно звучене“.