search icon

Звездите

Камелия събира спомените си заради сина си

Камелия с огромна торта за малкия Баян.

Камелия изненада феновете си, като сподели видео в социалните мрежи от далечната 1991 г.

Тогава тя е работела по заведения с бенд и няма нищо общо нито с визията си на фатална блондинка, нито с днешния ѝ звезден статут. В клипчето виждаме как тя изпълнява сръбски хитове, още преди да стане известна. Певицата се върна назад в спомените си и разкри, че лентата е запечатала момент от сватбено тържество, на което е пяла преди близо 33 години. Камелия далеч не крие годините си и с радост показа на последователите си как е изглеждала преди цели 33 години.

“Това съм аз през 1991 година на сватба. Така започна всичко. Благодаря на всички, с които започнах тогава. Дали пак да не събера банда? Какво мислите?” – написа певицата, шервайки видеото.

Преди година Камелия изненадващо показа сина си Баян и явно сега събира спомени за него в профила си в социалните мрежи. В началото на месеца тя организира бебешко парти по случай първия рожден ден на наследника си. Снимките от празненството се появиха дни след празненството, при това без изрично уточнение кога точно единственият наследник на фолкаджийката е навършил годинка. Тайнствеността е, защото Камелия и мъжът й Цветин искат да опазят информация, касаеща сурогатната майка на момчето, макар певицата никога официално да не е признавала, че друга жена е износила сина й.

Свързани новини