Разлъката дошла клед края на предаването, което я направи национално известна, обяви пухкавата готвачка. Мъжът й също е готвач, завършил престижно училище за кулинари. "Моят мъж работи няколко работи, това му е втората работа. Той е чудесен съпруг, прекрасен татко и съм му много благодарна. Най-честите ни спорове са колко сол да има в една манджа. За мен винаги трябва да е толкова, но според него трябва да е още малко сол. Винаги проблема ни е солта", казва в интервю след края на шоуто миналата година готвачката.

"След изявата ми в шоуто ми се случиха само хубави неща - разделих се с половинката ми, от която имам дете. Говорим се, не сме се карали", казва с днешна дата Зайкова в "Черешката на тортата".

"Аз съм ухажвана жена, не ми липсва мъжко внимание! Дори и когато бях най-пълна, пак ме желаеха и харесваха, аз съм магнетична, темпераментна, винаги усмихната, лъчезарна, на мен ми идва отвътре, аз съм такава. И мъжете го забелязват. Никога не съм ходила на фитнес, но харесвам мъже с плочки. И всичките ми гаджета са били такива. Те пък обичат дупета - и така се намираме. Мъжете до мен винаги са изглеждали много добре", твърди любовчийката, която наскоро се похвали, че е свалила 50 кила.