search icon

Звездите

Геро става водещ на ново италианско предаване на Халваджиян

Геро

Нов световен хит ще завладее NOVA съвсем скоро, за да не позволи конкурентната bTV да привлече изцяло зрителското внимание с риалити предаването "Островът на стоте гривни".

Най-новото телевизионно предаване – „Скрита самоличност“ е създадено в САЩ през 2006 г. под името Identity и досега е излъчено в над 20 държави, В Италия, от която продуцента Маги Халваджиян черпи най-голямо вдъхновение, понеже майка му живее още там, а той е прекарал младежките си години, се превръща в истинска сензация с 12 сезона и над 1000 епизода до момента. Шоуто ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо впечатление и на българската публика, а рамо до рамо в разследването на участниците ще бъде любимият актьор и водещ Герасим Георгиев – Геро.

Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажи и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева. По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. Всичко това превръща „Скрита самоличност“ в едно увлекателно телевизионно разследване, на което дължи и огромния си зрителски успех.

Продуцент на „Скрита самоличност“ е продуцентска компания „Глобал груп“, която стои зад успеха на хитовите предавания „Като две капки вода“-предаване, което също е взето от Италия. Водещ на конкурентното "Островът на стоте гривни" е Александър Сано, пише Hotnews.bg=

Свързани новини