Комикът се е договорил за твърдата сума в размер на 250 000 лева, за да е лице на хитовото предаване. Неговият партньор на сцената Герасим Георгиев-Геро ще забавлява публиката за 5 пъти по-малко пари – общо 50 000 лева, разкриват запознати.

„Рачков е безспорната звезда на Нова и разбираемо получава най-тлъстите хонорари, в пъти над тези на колегите си. Най-вероятно именно заради това преди години Зуека се засегна и взе окончателно решение да емигрира в Испания – отнякъде разбра, че колегата му получава доста повече пари, което много го огорчи”, разкриват източниците на „Уикенд”.

С Геро обаче нямало никаква драма – пухкавия актьор добре осъзнавал, че Рачков е голямата звезда и било напълно закономерно да им се плаща по различни тарифи. Фенките на Владимир Михайлов имат повод за празнуване. Новият секс символ на родната сцена се завръща в шоуто за двойници на Нова тв „Като две капки вода”, което миналата година спечели. Само че сега той няма да се появява във всеки епизод на предаването, а ще участва в специална благотворителна вечер, в която ще се конкурира с члена на журито Веселин Маринов.