Звезда №1 на фолка шокирал и двете национални телевизии с обявената си твърда тарифа от 1 милион лева, за да блести в риалити шоу. Толкова пари е пожелал Кралят на фолка от Нова тв, за да се съгласи да е жури в „Като две капки вода” на продуцента Маги Халваджиян. Толкова е поискал и от Би Ти Ви за изява в шоуто „Денсинг Старс”, пише в. „Уикенд”. Костинбродският славей е бил силно желан и от двете телевизии, но е попарил мераците им с нечувания за България хонорар. В „Като две капки вода” Азис е бил поканен да бъде жури, но сумата, която настоял да му бъде преведена от продуцента, отказала Маги Халваджиян.

От конкурентната Би Ти Ви също са предложили на изпълнителя на „Хабиби” да се изявява като жури в „Денсинг Старс”, но хитовият певец бил категоричен, че няма да се съгласи на по-малко пари от 1 млн. лева. От танцувалното предаване били готови да направят компромис и да му дадат най-високия възможен хонорар – 150 000 лева, но сумата се сторила подигравка на Азис. Самият той коментира пред свои почитатели в социалните мрежи:

„Докато родните телевизии не се научат да плащат справедливо на знаменитостите, които им носят рейтинг, няма да ме гледате в техните риалити програми”.