search icon

Съдби

Анита: Не вярвам, че Рачков има жена до себе си

Анита и Рачков се разделиха след три годишна връзка.

„Винаги съм се разбирала с неговите родители“, отрича писанията в медиите за влошени отношения с майката на Димитър Рачков бившата му Анита.

Тя се жени днес за американски бизнесмен, но говори само хубави неща за водещия на "Като две капки вода". Благодарение на известния си любим имала възможност да общува с Виктор Калев, Краси Радков, Герасим Георгиев – Геро. „Не е имало изневяра, най-малко пък с Джуди Халваджиян. Просто исках да се развивам, да работя, пък и не можахме да напаснем характерите си“, обяснява причината за раздялата след три години връзка Анита. Тя не вярва, че в момента Рачков има жена до себе си, чу само Hotnews.bg.

Красивата блондинка от малка била научена на труд от родителите си и работела не само през ваканциите. „За да си купя една спирала за мигли, знаех, че трябва да си я заслужа – било с оценки, било с работа“, уточнява Анита, която сама боядисала семейната къща и се научила да сменя гуми на автомобил още като ученичка. Освен това била активна спортистка и тренира бокс, лека атлетика, бадминтон, тенис на маса, докато учила в езиковата гимназия в родния град Хасково, разказа Анита в интервю за подкаста NAYcast.

Там била съученичка със синовете на фолк певеца Милко Калайджиев – близнаците Антонио и Алекс. Искала да учи архитектура, затова записала и курсове по рисуване заедно с Антонио, но така и не сбъднала мечтата си. Анита имала проблеми със съучениците си, които не й простили, че защитила тормозено от тях дете. Затова и до днес се чувства несигурна в общуването с хората. Опитала се да се освободи от това притеснение, като дори посещавала курсове за бизнес лидери още докато бе с Рачков. Заради депресия и стрес била доста пълна като малка, затова отключила булимия, а после и анорексия. Седем години се борила с двете хранителни разстройства, които са животозастрашаващи, но днес е добре.

Свързани новини