Двамата обаче не чакат наследник, каквито слухове витаят в публичното пространство, а виза за Америка, която ще позволи на нашенката да ходи по-често с мъжа си зад океана. Анита обясни, че двамата с богаташа, който е етнически немец, но е роден в САЩ, избързват с венчавката и защото брат й ще бъде абитуриент през май и тя не искала празника му да съвпадне със сватбата, чу първи Hotnews.bg.

Анита призна в интервю за подкаста NAYcast, че от съвсем малка била страстна фенка на „Господари на ефира“, където изгря звездата на актьора. „Буквално лягах и ставах с предаването. И когато един ден на улицата видях Митко, много се развълнувах, ама и той добре си ме поогледа“, спомни си първата им среща тя. Убедена е, че тогава се е намесила съдбата. Двамата се видели за първи път в Стара Загора. Анита била на гости на приятели, когато през декември градушка се изсипала над града.

Блондито се скрило под навес на паркинг, на който била и колата на артиста. Двамата просто разменили няколко погледа, но месец по-късно Анита взела участие в музикален клип, в който участвал и той. Без притеснение признава, че тя била активната страна и започнала да го преследва, но уточнява, че просто искала да вземе автограф и да се снима с него. След снимките той я поканил на среща.

„Аз наистина много го обичах. Открих в него много неща“, споделя с днешна дата Анита, която смята, че голямата разлика във възрастта им не е била пречка за отношенията им. „Парите пък са били последното, за което съм била с него“, отсича тя. Заживява с него едва 19-годишна и твърди, че попивала много житейски опит не само от тогавашния си любим, но и от негово обкръжение – Маги Халваджиян, жена му Кремена, които я приели с отворени обятия. Дава си сметка, че Рачков и хората около него са я изградили като личност, и затова ще им е винаги благодарна