search icon

Top stories

Ето ги двете зарязани моми от Алек след малко в "Ергенът"

Ергенът свършва тази вечер.

"Ергенът" ще завърши така, както очаквахме-Алек няма да избере нито една от двете претендентки, видя Hotnews.bg.

Рекламата за епизода, която се върти в социалките и по bTV ясно показва Надя и Маги сами, докато Ергенът затваря годежния пръстен в кутийката и излиза от имението. Информацията за края на предаването, в което нямаме любовна връзка, изтече още преди месеци, но днес вече намира своето потвърждение в авторекламата. Забелязаха я много зрители, които даже се шегуват, че Алек си тръгва с майка си. Освен родителката, и сестрата на Ергена ще влезе днес в предаването, за да огледа оцелелите до края Маги и Надежда.

В платформата btvplus пък бе качен клип от гостуване на Магдалена при водещия Наум Шопов, в което тя обяснява как се е почувствала, когато Алек изобщо не се е появил при двете финалистки, които пристигнаха с официалните рокли пред фонтан. Маги не крие разочарованието си, но възпитано обяснява, че все пак няма да го упреква за избора му. От медията бързо свалиха клипчето, но вече е абсолютен вайръл в интернет пространството.

"Видяхме спойлера в сайта на БТВ. Мишокът си тръгва без да избере никой! Или сте гениални, или тотални непрофесионалисти", критикува колегите си в частната медия водещата на БНТ Флора. "Излязоха видеата в сайта с двете участнички, които казват, че са разочаровани от Алек. Той бяга и не избира никоя, а Наум им пуска видео, в което Алек обяснява защо не избира никоя", обяснява друга зрителка.

Свързани новини