search icon

Съдби

Крисия иска пак на "Евровизия"

Крисия и сестра й Тифани на бала на певицата преди година.

Изчезналата от публичното пространство след смъртта на баща си Крисия, иска отново да пее на "Евровизия".

Hotnews.bg припомня, че през 2014 година тя, заедно с Хасан и Ибрахим, завоюва второ място на детския песенен конкурс с изпълнението си на песента „Планета на децата“. Гласуването на зрителите от държавите-членки на „Евровизия“ отреди първото място на Италия. Тогава тя беше едва на 10 години и излезе на сцената болна. Сега младата дама, която завърши преди година музикално училище, иска отново да пее на "Евровизия".

"Искам отново да се явя на "Евровизия". Това ми е на преден план в главата и се надявам да покорим още върхове, главно с история и послание. Ще се радвам да сме отново заедно с Хасан и Ибрахим", каза тя в интервю за bTV. България обаче вече няколко години не участва на конкурса заради липса на средства.

Крисия издаде нова песен след години мълчание. "Нежност" показва Крисия в нова светлина. "Смятам, че всеки трябва да има такива паузи в живота си, без значение в каква ситуация се намира. Това е нещото, което ни помага да се преоткрием. Ние сме души в тела, които просто бягаме от тялото си за малко и намираме нашите си места. Сега преоткривам себе си с новата си музика".

"На мен целта ми никога не е била да бъда известна и постоянна в това, което правя. Целта ми е да оставя история и послания. Без значение кога и по какъв начин. Предпочитам да си поема въздух, отколкото да продължа и да притискам себе си - категорична е младата певица. - През тези години се научих на едно от най-важните неща - търпението. Споменавам доста често значението на тази дума. Търпението е много трудна част в нас, особено, когато егото се обажда по телефона и казва, че не трябва да постъпвам по определени начини. Аз в тези години на пауза си дадох изцяло свободата, да усетя какво е да бъда търпелив човек и от нищото, да изровя нещо", разказа още Крисия.

Свързани новини